POLTERABEND

Flødeboller (Kun Bruden)

Bruden laver selv flødeboller til hele selskabet, som kan nydes med det samme eller gemmes til senere.

Først tempererer vi chokoladen, og flødebolleskummet gøres klar. Når skummet er pisket godt op, sprøjtes det på enten vaffelbund eller marcipanbund. Til slut dyppes flødebollerne i den tempererede chokolade. Undervejs snakker vi om kvalitet på chokolade, temperering, smagssammensætninger og meget mere. Der er også mulighed for at stille spørgsmål og få tips og tricks.

  • Pris

    kr 1.000,00
  • Antal

    20 flødeboller
  • Varighed

    1 time

Flødeboller (Hele Selskabet)

Deltagerne laver 4 flødeboller hver, som kan nydes med det samme eller gemmes til senere.

Først tempererer vi chokoladen, og flødebolleskummet gøres klar. Når skummet er pisket godt op, sprøjtes det på enten vaffelbund eller marcipanbund. Til slut dyppes flødebollerne i den tempererede chokolade. Undervejs snakker vi om kvalitet på chokolade, temperering, smagssammensætninger og meget mere. Der er også mulighed for at stille spørgsmål og få tips og tricks.

  • Pris

    kr 200,00 pr. person
  • Minimum

    10 personer
  • Varighed

    2 timer

Chokolader (Kun Bruden)

Bruden laver 20 stk. fyldte chokolader, som kan nydes med det samme eller gemmes til senere.

Først tempererer vi chokoladen, og vi klargør fyldet til 6 forskellige chokolader. Fyldet består af 3 marcipanstykker og 3 trøfler. Til slut dyppes stykkerne i den tempererede chokolade. Undervejs snakker vi om kvalitet på chokolade, temperering, smagssammensætninger og meget mere. Der er også mulighed for at stille spørgsmål og få tips og tricks.

  • Pris

    kr 1.500,00
  • Antal

    20 chokolader
  • Varighed

    1,5 time

Chokolader (Hele Selskabet)

Deltagerne deles op i hold og samarbejder om at lave fyldte chokolader, som kan nydes med det samme eller gemmes til senere.

Først tempererer vi chokoladen, og vi klargør fyldet til 6 forskellige chokolader. Fyldet består af 3 marcipanstykker og 3 trøfler. Til slut dyppes stykkerne i den tempererede chokolade. Undervejs snakker vi om kvalitet på chokolade, temperering, smagssammensætninger og meget mere. Der er også mulighed for at stille spørgsmål og få tips og tricks.

  • Pris

    kr 250,00 pr. person
  • Minimum

    10 personer
  • Varighed

    2 timer